Aplicatii de succes

In cazul in care aplicatia este o copie fidela a site-ului, pot fi importate imaginile si video-urile de pe versiunea web si readaugate pe interfata aplicatiei

aplicatii

Pe langa site-uri, in zilele de astazi, marile companii au creat si aplicatii pentru telefonul mobil, datorita faptului ca majoritatea clientilor folosesc astfel de unelte virtuale pentru a accesa mai usor si rapid anumite servicii. Comparativ cu site-urile, aplicatiile mobile se incarcat mult mai repede, ofera mai multe informatii pe pagina, iar userul poate naviga usor, fara a exista riscul de eroare.

In cazul in care o companie doreste sa realizeze aplicatii mobile pentru serviciile pe care le ofera, trebuie sa ia in calcul urmatoarele:

  1. Departamentul IT

Perosanele care se ocupa cu planificarea si realizarea aplicatiilor mobile sunt reprezentantii departamentului IT, iar acestia trebuie sa aiba la dispozitie toate resursele necesare pentru a crea o noua aplicatie mobila, reprezentativa pentru compania in cauza.

Pentru a putea realiza acest plan si, totodata sa aiba si succes, angajatii IT trebuie sa aiba toate cunostintele necesare cu privire la coduri si modurile de realizare a aplicatiilor, pentru a putea crea un produs perfect pentru client.

  1. Planificare

Dupa ce persoanele care se afla in departamentul IT au primit toate instructiunile necesare cu privire la crearea unei noi aplicatii, este momentul ca acestia sa planifice in detaliu modul in care produsul final va arata. Astfel, este nevoie ca toti membrii sa stie daca viitoarea aplicatie va juca rolul unui web site sau al unui magazin virtual, astfel incat rezultatul final sa se apropie cat mai mult de cel al site-ului de pe motorul de cautare.

De altfel, este nevoie ca sa se stie cu exactitate care sunt elementele folosite pentru un astfel de aplicate, precum: numarul de imagini afisate pe o pagina, numarul de toolbaruri sau numarul de meniuri.

  1. Media

In cazul in care aplicatia este o copie fidela a site-ului, pot fi importate imaginile si video-urile de pe versiunea web si readaugate pe interfata aplicatiei. Cu toate acestea, daca aplicatia doreste sa ofere o experienta noua userilor, este important ca tot continutul media folosit sa fie de inalta calitate, realizat perfect si sa fie, totodata, 100% original. Politicile de copywriting din mediul virtual sunt extrem de exigente, fapt pentru care este nevoie de continut unic.