Carti de referinta in literatura universala care pot fi cumparate din anticariat

printrecarti.ro

Desi in intreaga lume exista multe alte carti de referinta si meritau sa fie listate in acest articol, exemplele propuse se rezuma la doar cateva care au reusit sa castige notorietate. Toate cartile listate au captivat cititorii si i-au tinut aproape pana la ultima fila.

Din acest motiv, dintr-un magazin online, precum anticariat Printre Carti, nu puteau lipsi aceste minuni ale creatiei literare.

Carti de referinta pe care le poti cumpara si din anticariat Printre Carti

Crima si pedeapsa, de Feodor Dostoievski

Este cu adevarat o crima sa elimini o persoana daca acea moarte poate aduce beneficii si salva vietile multora? Piesa poarta cititorul prin procesul psihologic al tanarului Raskolnikov, care decide sa ucida un batran camatar pentru a-si salva propria viata, convins de superioritatea sa morala si de ideea ca are dreptate. O calatorie in adancurile mintii umane pe fundalul Petersburgului din a doua jumatate a secolului al XIX-lea. Cartea poate fi cumparata si de pe PrintreCarti.ro, anticariat online.

Anticariat Printre Carti | carti de vanzare online | PrintreCarti.ro

Anticariat Printre Carti

Desertul tatarilor, de Dino Buzzati

Giovanni Drogo este un tanar ofiter care este trimis in garnizoana unei cetati indepartate si, timp de cativa ani, fiecare clipa este traita in asteptarea posibilului atac al tatarilor, care, insa, nu mai sosesc niciodata. Intr-o zi, Drogo este trimis acasa pentru o promovare si, odata ce se intoarce, isi da seama ca a pierdut complet contactul cu lumea reala: toate energiile sale sunt concentrate pe asteptarea marii ocazii, pe batalia care nu vine, in timp ce viata se consuma si trece pe langa el. Cartea pota fi achizitionata si dintr-un anticariat cu carti de vanzare online.

Muntele fermecat de Thomas Mann

Hans Castorp porneste spre sanatoriul Berghof din Davos, in Alpii elvetieni, pentru a-si vizita varul care este spitalizat acolo. Vizita trebuia sa dureze trei saptamani, dar s-a transformat intr-un sejur de sapte ani, cand Castorp insusi a fost diagnosticat cu tuberculoza. In sanatoriu, tanarul intra in contact cu o serie de personaje care il vor scoate de acolo transformat si extrem de imbogatit la baza.