Alegerea robinetului potrivit pentru bucatarie

robinet potrivit

Chiar daca este element de bucatarie atat de mic, robinetul are un impact urias asupra designului bucatariei. Poate infrumuseta sau poate distruge ansamblul incaperii si, in majoritatea din cazuri, o bucatarie cu aspect obosit” poate arata ca noua si actualizata prin simpla alegere de robinete noi – alegerea celui potrivit pentru bucataria dvs. poate fi dificila, asa ca am adunat aceste informatii pentru a va ajuta in misiunea dvs. de cumparare.

In zilele noastre, piata este plina de sute de modele de robinete, ceea ce face uneori foarte dificila alegerea celui potrivit pentru bucataria dumneavoastra. Ca si mobilierul si hainele, si robinetele sunt importante. In fiecare an apar modele noi, ceea ce face aproape necesara schimbarea frecventa a robinetelor pentru a evita ca designul bucatariei sa devina prea invechit. Multi oameni fac acest lucru pentru a ramane in tendinte!

Robinetele sunt acum disponibile in multe finisaje interesante, cum ar fi crom, otel inoxidabil, tonuri elegante de gri, nichel, placat cu aur, finisaj de alama si chiar plastic, daca doriti. Cu atat de multe optiuni, cum va puteti asigura ca alegeti robinetul potrivit pentru bucataria dvs.?

Primul lucru de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti robinetul potrivit pentru bucataria dvs. este designul. Robinetul ar trebui sa se potriveasca cu aspectul bucatariei dumneavoastra sau cel putin cu aspectul pe care doriti sa il aveti. In general, alegeti un robinet care sa se potriveasca cu aspectul bucatariei, asa ca este logic ca, daca bucataria dvs. este ultramoderna, veti cauta un robinet cu un design curat si patrat, curbe moi sau ultramodern cu o singura comanda sau poate chiar o comanda cu senzor infrarosu.

In schimb, daca bucataria dvs. este traditionala, cu usi din lemn si o chiuveta din ceramica, este posibil sa doriti sa luati in considerare robinetele traditionale. Un finisaj cromat stralucitor este standard, dar pentru lemnul moale din bucatariile de tara sau similare, un finisaj de alama sau auriu poate fi impresionant. Acest finisaj poate conferi bucatariei o stralucire calda si poate contribui la obtinerea unui stil rustic. De asemenea, poate fi o idee buna sa cautati robinete ceramice in stil antic.

Tendinta actuala in designul interior este spre eclectism, iar amestecul de vechi si contemporan este foarte la moda. Astfel, daca aveti o bucatarie noua, moderna, cu un design minimalist, puteti folosi cu usurinta un robinet in stil victorian sau edwardian pentru a pune in valoare intreaga bucatarie, fara a parea deplasat. Frumusetea acestui lucru este ca, data viitoare cand se schimba tendinta, va puteti inlocui cu usurinta robinetele pentru o reinnorire instanta.