Atractii turistice in apropiere de Timisoara – masini inchiriate

Locul in care se afla cea mai frumoasa cascada naturala din lume este, Cheile Nerei este usor accesibila la volanul unui autoturism inchiriat in stil rent a car de la aeroport Timisoara.

Una dintre cele mai frumoase zone ale tarii este zona de vest, zona in care Timisoara treneaza in randul celor mai frumoase orase. La volanul unei masini de inchiriat din Timisoara conducatorii auto pot vizita frumusetile naturale ale locului, dar si atractiile istorice, religioase si se pot delecta cu privelistile oferite de Cheile Nerei, salba de lacuri din jurul Muntelui Semenic, precum si statiunile Moneasa sau Poiana Marului.

Poiana Marului – o locatie de vis care poate fi vizitata in weekend la volanul unei masini inchiriate de la WLC

Poiana Marului a fost statiunea de vara a Timisoarei intr-un trecut nu foarte indepartat. Localitatea se afla la 500 m altitudine, tocmai in inima muntilor Tarcu, la care se poate ajunge cu un autoturism 4 x 4 inchiriat din oferta TimisoaraRentaCar.ro.

Localitatea Poiana Marului este vizitata anual de turisti pentru ca a fost declarata statiune climaterica, pentru ca numarul spatiilor de cazare a crescut de la un an la altul si pentru ca vara exista posibilitatea practicarii sporturilor extreme, precum rafting, canioning, drumetii si mountainbike.

Cheile Nerei – locul care ascunde cea mai frumoasa cascada naturala din lume

Locul in care se afla cea mai frumoasa cascada naturala din lume este, Cheile Nerei este usor accesibila la volanul unui autoturism inchiriat in stil rent a car de la aeroport Timisoara. O data ajunsi la Cheile Nerei, turistii vor descoperi un loc magic in care pot face drumetii, drumetii in pesterile ascunse in inima muntilor, pot practica sporturi extreme, precum rafting, tiroliana sau escaladare si se pot plimba cu ATV-urile pe drumurile forestiere.

Masini de inchiriat din Timisoara | rent a car de la aeroport Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

masini de inchiriat din Timisoara

Statiunea Moneasa – statiunea vindecarii vizitata de numerosi turisti

Statiunea vindecarii, asa cum este numita statiunea Moneasa, detine bai termale si include tratamente ce pot fi facute in acest loc plin de aer ionizat din padurile ce inconjoara statiunea si care contribuie la incarcarea bateriilor turistilor. Moneasa este o statiune cu multi turisti care cauta deopotriva relaxare si vindecare.