Ce ar trebui sa stii despre aplicarea extensiilor de par?

La JoyaSalon.ro, clientele au parte de servicii de calitate la preturi mai mult decat avantajoase

Cine nu si-ar dori sa aiba un par bogat si stralucitor? Ce femeie nu viseaza sa aiba o coafura impecabila in fiecare zi, fara prea mare efort? Ei bine, dorintele pot fi acum indeplinite prin aplicarea extensiilor de par.

De la cele cu banda adeziva (extensii tape-on) si pana la extensii keratina /extensii clip-on /extensii microring, extensii nanoring sau extensii cusute, oferta este diversificata si poate satisface toate gusturile.

Informatii utile despre aplicarea extensiilor de par

Un astfel de serviciu poate fi realizat in orice salon de coafura, dar pentru ca rezultatul sa fie unul pe masura asteptarilor, clientele ar trebui sa se orienteze spre un salon cu traditie pe piata. Pentru un look cat mai natural, lungimea parului trebuie sa depaseasca 6 cm astfel incat extensiile sa poata fi aplicate cu succes.

In functie de tipul de extensii ales, perioada de valabilitate este cuprinsa intre o zi pentru modelul clip on si pana la 6 luni pentru celelalte. La Joya Salon, spre exemplu, un salon de infrumusetare din sectorul 1 al capitalei, extensiile sunt realizate din par 100% natural, preluat prin procedura ultra remy, de o calitate deosebita.

Salon de infrumusetare din sector 1 | Aplicarea extensii de par | JoyaSalon.ro

 salon de infrumusetare din sector 1

Marele avantaj al extensiilor din par natural este acela ca pot fi coafate, vopsite sau tunse fara nicio problema. Sunt de o calitate superioara si arata mult mai bine decat extensiile din par sintetic care nu pot fi aranjate cu placa sau ondulatorul.

Pentru a rezista o perioada cat mai lunga de timp, extensiile trebuie ingrijite in mod corespunzator. Samponul folosit trebuie sa fie unul profesionist care sa nu contina sulfati si care sa nu usuce firul de par.

In plus, extensiile trebuie pieptanate cu o perie speciala care sa nu traga firul de par si sa nu il agreseze. Mare atentie, demontarea extensiilor se face doar in saloane, in caz contrar rezultatul poate fi unul dezastruos.

La JoyaSalon.ro, clientele au parte de servicii de calitate la preturi mai mult decat avantajoase. Echipa ofera cele mai bune sfaturi, precum si tratamente personalizate pentru par, piele, corp si unghii.