Ce tort aniversar sa alegi, unul clasic sau original?

etorturi.ro

Orice aniversare merita sarbatorita, indiferent de varsta pe care aceasta o marcheaza. Chiar daca cei mici sunt cei mai incantati de un astfel de eveniment, nici adultii nu ar trebui sa omita sarbatorirea unui astfel de moment din viata lor, pe care il pot petrece fie numai alaturi de familia lor.

Indiferent de modul in care se alege sa se sarbatoreasca o aniversare, exista un element care nu ar trebui sa lipseasca. Este vorba despre tortul aniversar, care reprezinta si unul dintre cele mai asteptate momente de la o petrecere. Preferintele in ceea ce priveste acest desert festiv difera de la o persoana la alta, astfel ca cei care isi doresc sa ii multumeasca si pe invitati se pot intreba ce fel de tort ar trebui sa aleaga pentru aniversarea lor.

Tortul aniversar: clasic sau original?

Cand vine vorba de produse de patiserie, in ultima perioada exista o preferinta puternica pentru originalitate si autenticitate sub forma unor idei si modele diferite. Drept urmare, tot mai multi oameni comanda torturi personalizate.

Pentru a putea face o alegere potrivita, cofetarul va putea sa ofere o gama larga de optiuni, de la compozitii de tort inedite, la un design deosebit al desertului. Torturile aniversare pot fi realizate din retete de biscuiti sau fursecuri ori brownie suculent, imbracate in pasta de zahar sau frosting.

Totusi, retetele clasice de tort, mai ales daca acestea contin si ciocolata, se mentin in topul preferinelor consumatorilor de dulciuri. Acest lucru poate fi observat si la cofetaria online eTorturi.ro, unde unele dintre cel mai des solicitate compozitii de tort sunt cele cu ciocolata sau cele cu fructe, care ofera o nota fresh.

Tort aniversar | torturi personalizate | eTorturi.ro

Tort aniversar

In ceea ce priveste designul unui tort aniversar, acesta este ales in functie de varsta si preferintele sarbatoritului. De asemenea, se mai poate tine cont si de pasiunile acestuia, motiv pentru care posibilitatile in care poate fi decorat un astfel de desert festiv sunt nelimitate.

Prin urmare, desi exista o predispozitie catre originalitate cand vine vorba despre aspectul estetic al tortului, in continuare sunt preferate compozitiile clasice.