DACIA DUSTER EXTREME (2023): Best seller-ul adopta un nou stil outdoor datorita celor mai frumoase finisaje

DACIA DUSTER EXTREME (2023)

Dupa ce a lansat-o doar pe modelul Spring, Dacia extinde noua sa finisare Extreme pe intreaga gama de vehicule. Unul dintre modelele sale emblematice, Duster, a primit acest finisaj destul de plusat, care se remarca prin stilul sau outdoor. Iata specificatiile sale tehnice si pretul.

Ca si celelalte modele din gama Dacia, Duster va fi disponibil intr-o noua echipare Extreme pentru 2023. Prezentata pentru prima data in primavara la Salonul Auto de la Bruxelles, in luna ianuarie a acestui an, aceasta finisare in stil outdoor este acum extinsa la intreaga gama Dacia. Dar fiecare model are propriile caracteristici specifice.

Pe Duster, finisajul Extreme prezinta o culoare de caroserie Verde Cedru, o antena de rechin vopsita in Negru Stralucitor, numele modelului in Maro Cupru, capacele oglinzilor, centrele rotilor si logo-ul portbagajului Dacia in Maro Cupru, si chiar un snorkel vopsit tot in Maro Cupru.

Designul SUV-ului romanesc in echiparea Extreme este marcat si de un model topografic pe stalpii usilor si aripile aripilor. De asemenea, Dacia Duster Extreme este montat pe jante din aliaj de 17 inch, vopsite in culoarea Gloss Black.

Cusaturi si insertii de culoare Copper Brown

La interior, Duster Extreme dispune de tapiterie din tesatura de culoare gri MicroCloud, emblema Dacia Link in relief pe scaunele din fata si covorase din cauciuc cu un model topografic. Unele dintre insertii sunt vopsite in culoarea Copper Brown, in timp ce pragurile usilor prezinta, de asemenea, un motiv topografic. Baza schimbatorului de viteze este vopsita in culoarea Copper Brown, iar aceasta culoare este prezenta si pe cusaturile de pe manerul levierului schimbatorului de viteze si in jurul unitatii de navigatie.

Pretul noii Dacia Duster Extreme

Dacia Duster in echiparea Extreme are un pret de baza de 21.300 de euro cu motorul Eco-G pe benzina-GPL de 100 CP si tractiune pe doua roti. Dacia ofera un contract de leasing pe termen lung de 49 de luni sau 50.000 de kilometri la 294 de euro pe luna, fara taxa suplimentara de prima inchiriere.

3 intrebari despre echiparea Dacia Duster Extreme

  • Care sunt caracteristicile acestui nou nivel de echipare?

Din exterior, Dacia Duster in echiparea Extreme se remarca prin culoarea de caroserie Verde Cedru, numeroasele insertii vopsite in culoarea Copper Brown, jantele din aliaj de 17 inch vopsite in Brilliant Black, evazarile aripilor, snorkel-ul si chiar motivul topografic de pe montantii usilor.

  • Care sunt diferentele din interiorul habitaclului?

Dacia Duster in echiparea Extreme dispune de tapiterie din tesatura gri MicroCloud, de embleme Dacia in relief pe scaunele din fata, de covorase cu motiv topografic si de atingeri de culoarea Copper Brown. Aceasta culoare este prezenta in special in jurul bazei levierului de viteze, pe cusaturile burdufurilor levierului de viteze si in jurul unitatii de navigatie.

  • Cat va costa o noua Dacia Duster in echiparea Extreme in 2023?

Va trebui sa se cheltuie cel putin 21.300 de euro pentru a cumpara Dacia Duster in noua sa echipare Extreme. Acest pret se aplica unui Duster Extreme configurat cu motorul Eco-G pe benzina GPL de 100 CP si tractiune pe doua roti.