Cele mai ieftine masini care pot fi achizitionate in 2020

Desigur, este inca posibil sa se gaseasca si modele noi accesibile, e nevoie doar de cunoasterea celor mai ieftine masini, al caror raport calitate – pret sa fie unul cat se poate de avantajos

masini

Preturile vehiculelor au crescut semnificativ in ultimii ani motiv pentru care unii consumatori cu un buget mai mic nu au de ales decat sa apeleze la vehicule la mana a doua. Desigur, este inca posibil sa se gaseasca si modele noi accesibile, e nevoie doar de cunoasterea celor mai ieftine masini, al caror raport calitate – pret sa fie unul cat se poate de avantajos.

Top cele mai ieftine masini
  • Kia Forte – 17.695 $ – noua generatie Forte readuce in atentia publicului varianta mai versatila cu cinci usi, insa sedanul este cel care ramane mai accesibil.

  • Hyundai Elantra – 17.149 $ – Elantra continua sa evolueze, spre exemplu, anul acesta, sedanul coreean primeste o transmisie variabila, care economiseste mai mult combustibil – ca multe alte compact-uri, de fapt.

  • Hyundai Venue – 17.099 $ – chiar mai accesibil decat Elantra, crossoverul este noul pilot principal al lui Hyundai. Pe de alta parte, are si unele minusuri, cum ar fi lipsa unei tractiuni integrale si a unui portbagaj mai mic decat cel al modelului Accent cu care isi imparte motorul sau de 1,6 litri.

  • Toyota Yaris Hatchback – 16.790 $ – „Noul” Yaris Hatchback 2020 comercializat in Canada este de fapt un Mazda2 deghizat, care este prevazut cu noi cutii de viteze cu sase trepte care reduc consumul combustibilului.

  • Honda Fit – 16.390 $ – modelul japonez este inca foarte apreciata datorita sistemului sau de Seat Magic, configurabil, economiei de combustibil, conducerii dinamice si a fiabilitatii recunoscuta. Honda a prezentat o noua generatie a modelului Fit – cu motor propulsor hibrid bonus – la ultimul Salon Auto de la Tokyo, dar lansarea sa nu a fost inca anuntata oficial.

  • Kia Rio – 15.495 $ – onoreaza reputatia tanarului brand coreean care a castigat titlul Best Buy din segmentul subcompact. Doi ani de la revizia completa, Rio a primit o noua transmisie automata continuu variabila pentru a insoti motorul sau de 130 de cai putere.

  • Hyundai Accent – 14.949 $ – Sedanul Accent este mult mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil datorita noului motor Smartstream si a unei noi transmisii automata cu variatie continua (optional).