Cum sa alegi cel mai frumos tort aniversar pentru copilul tau?

Mai mult, cei care vor un anumit model trebuie sa stie ca au posibilitatea de a-l obtine, intrucat cofetarii de la eTorturi.ro stiu sa realizeze orice fel de tort!

Cei care isi doresc sa stie cum sa aleaga cel mai minunat tort aniversar pentru copiii lor au la dispozitie in randurile de mai jos cateva sfaturi importante, de care este bine sa tina cont. Parintii trebuie sa fie extrem de atenti, astfel incat sa le aduca celor mici zambetul pe buze, iar acest articol le vine in ajutor!

Design-ul potrivit

Pentru inceput, recomandat este ca oamenii sa aleaga prajiturile in functie de design. Impactul vizual este primul care atrage atentia, iar cei mici merita tot ce este mai frumos. De preferat este ca parintii sa se orienteze catre torturile personalizate, care sunt decorate cu figurine deosebite din martipan sau care sunt personalizate cu fotografiile sarbatoritilor.

Mai mult, cei care vor un anumit model trebuie sa stie ca au posibilitatea de a-l obtine, intrucat cofetarii de la eTorturi.ro stiu sa realizeze orice fel de tort!

Tort aniversar in functie de compozitie

Un alt element pe care parintii trebuie sa il ia in considerare este referitor la compozitia potrivita. Recomandat este ca oamenii sa opteze catre compozitii cat mai fresh si usoare, pentru ca cei mici sa evite ciocolata care le ofera mult prea multa energie. In acest sens, parintii au la dispozitie peste 20 de tipuri de compozitii diferite, unele mai interesante decat altele.

Greutatea ideala

Cat despre greutatea tortului, ea poate fi determinata in functie de numarul de invitati. Daca pentru petrecerile mai mari, cu peste 20 de invitati, torturile trebuie sa aiba cel putin 5 kilograme, astfel incat toata lumea sa se bucure de o felie, pentru reuniunile de familie, care, in general sunt restranse sunt suficiente prajiturile mai micute.

Tort aniversar | eTorturi.ro

tort aniversar

Forma

Nu in ultimul rand, forma conteaza! Un tort aniversar poate fi rotund, dreptunghiular sau poate fi pe mai multe etaje, in functie de preferintele parintilor. De regula, forma se poate alege in functie de greutate – cofetarii pot oferi sfaturi importante in aceasta privinta!

Rand pe rand, toate cele anterior mentionate conteaza pentru parintii care vor sa comande prajituri ideale pentru micutii lor!