Inchirieri nacele: de ce este mai rentabil sa inchiriezi decat sa cumperi?

Prin urmare, au inceput sa apara servicii specializate, precum cele de la AdUtilaj.ro, care pun la dispozitia tuturor tipurilor de clienti, numeroase utilaje grele de lucru

inchirieri nacele

In prezent, in domeniul constructiilor au inceput sa-si faca aparitia tot mai multe utilaje grele, care pot facilita obtinerea unor rezultate cat mai bune. Pentru a oferi servicii de calitate, majoritatea firmelor de constructii au nevoie sa utilizeze tehnologie pe cat se poate de moderna, in acest mod echipa putand sa lucreze cat mai productiv si in conditii de siguranta cat mai optime.

Cu toate acestea, in unele cazuri s-a dovedit ca o firma de constructii poate obtine un profit mai mare daca ar alege sa inchirieze anumite echipamente de lucru, decat daca le-ar detine propriu-zis, aceste aspecte impingandu-le sa apeleze la anumite institutii specializate, precum cele care se ocupa cu inchirieri nacele.

Bineinteles ca acesta este doar un exemplu, la mare cautare aflandu-se majoritatea aparatelor grele, utilizate pe tot procesul de construire al unei cladiri.

Inchirieri nacele: ce beneficii suplimentare aduce inchirierea unui utilaj?

Dupa spusele profesionistilor din domeniu, exista mai multe beneficii care pot fi aduse daca se apeleaza la inchiriat, comparativ cu decizia de a detine un astfel de utilaj greu, printre cele mai semnificative ajungand sa se numere urmatoarele:

Inchirieri nacele | Inchirieri macarale | AdUtilaj.ro

inchirieri macarale

  • Obtinerea unui profit financiar mai bun pe termen lung

Conform statisticilor de pe piata, o nacela de calitate poate fi intalnita la un pret intre 35.000 si 50.000 de lei, o suma destul de ridicata comparativ cu situatia generala din Romania, pe care nu orice firma de constructii si-o poate permite, fie ea si una cu experienta.

Prin urmare, au inceput sa apara servicii specializate, precum cele de la AdUtilaj.ro, care pun la dispozitia tuturor tipurilor de clienti, numeroase utilaje grele de lucru, precum nacele, macarale, stivuitoare etc.

  • Mentenanta este destul de costisitoare

Un utilaj greu va trebui sa fie intretinut intr-un mod constant pentru a-si pastra proprietatile intacte, in caz contrar putand sa apara numeroase probleme pe santier. De exemplu, foarte multi muncitori aleg sa apeleze la inchirieri macarale deoarece acest tip de echipament are nevoie de piese de schimb pentru a putea functiona optim pe o perioada mai lunga de timp.

In concluzie, ca urmare a celor doua beneficii mentionate anterior, majoritatea firmelor de constructii cauta, mai degraba, sa inchirieze utilaje.