Pentru ce activitati agricole poti intrebuinta motocultorul primavara si vara

Ruris, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de utilaje si produse pentru ingrijirea casei si gradinii din Romania, dispune de un portofoiul de peste 200 de produse, ce pot fi vizualizate pe site-ul Ruris.ro.

Exista un utilaj care are un rol foarte important in orice gospodarie, putand fi utilizat in numeroase activitati. Este vorba despre motocultor, urmasul mult mai modern si mai tehnologizat al vechilor pluguri cu cai ce erau prezente pe ogoare pe vremea bunicilor.

Spre deosebire de plugul clasic din vechime, cu care se arau terenurile de diferite dimensiuni si cu diferite tipuri de sol, motocultorul ofera confort pentru utilizator, rapiditate in efectuarea lucrarilor si un rezultat mult mai eficient. Ce sa-si poata dori mai mult un agricultor?

Ce se poate face cu un motocultor primavara si vara

Motocultorul poate ara pamantul, il poate marunti, la o adancime mai mare decat o motosapa pe benzina, si poate forma canale pentru seminte. De asemenea, prin echiparea sa cu diverse accesorii, poate fi de un real folos si pentru: cultivat, rarit, transportat, sapat sau recoltat cartofi, dovedindu-si utilitatea si toamna sau iarna, pentru alta paleta vasta de activitati.

Pe langa lucrarile deja mentionate, motocultorul isi mai dovedeste eficienta si in cazul aerisirii gazonului, dar si in multe alte lucrari din gradina.

Cum se intretine corect un motocultor

Pentru a se putea bucura cat mai mult timp de avantajele acestui motoutilaj, utilizatorul sau trebuie sa-l intretina in mod corepunzator, in acord cu specificatiile producatorului. Dupa fiecare activitate, se va curata si se va verifica starea cutitelor. Daca acestea sunt tocite, vor fi inlocuite, pentru a nu afecta performanta dispozitivului.

Schimbul de ulei de motor este si el recomandat dupa o anumita perioada de timp, avand grija de fiecare data sa fie ales un ulei de buna calitate.

Motocultor | motosapa pe benzina | Ruris.ro

Motocultor

Ruris, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de utilaje si produse pentru ingrijirea casei si gradinii din Romania, dispune de un portofoiul de peste 200 de produse, ce pot fi vizualizate pe site-ul Ruris.ro. Pe langa acestea, se afla si uleiuri de calitate superioara, fabricate special pentru a proteja motoarele si angrenajele ce doteaza produsele realizate de acest brand.

Alte facilitati oferite de Ruris ar fi numeroase magazine partenere si service-uri, precum și o gama variata de produse, pentru amatori sau profesionisti.