Te intrebi daca mai exista cumparatori de carti vechi? Iata raspunsul!

Pentru profesionalism si garantia ca vor primi pe loc banii pentru cartile lor, se recomanda vanzarea catre un anticariat cu experienta. Unul dintre acestea este CumparCarti.ro

cumpar carti vechi

Multe persoane au impresia ca nu mai exista cumparatori de carti vechi pentru ca nu gasesc persoane interesate atunci cand isi pun la vanzare titlurile de care nu mai au nevoie. Intr-o era a tehnologiei, cand tot mai multe persoane se indeparteaza de lectura, gasirea unui cumparator de carti cu adevarat interesat poate fi o adevarata provocare. Totusi, cei care sunt interesati sa vanda astfel de carti, nu trebuie sa fie descurajati. De ce? Exista o solutie despre care multi nu stiu atunci cand vine vorba de vanzarea cartilor, mai precis vanzarea acestora la anticariat.

Gasirea unor cumparatori de carti vechi – mai simpla ca niciodata

La momentul actual, o persoana care vrea sa isi vanda cartile vechi nu trebuie decat sa acceseze un anunt de tipul „cumpar carti vechi” sau sa contacteze direct reprezentantii anticariatului CumparCarti.ro. Aceste anunturi sunt reale si demonstreaza faptul ca titlurile vechi sunt inca la mare cautare, in ciuda aparentelor.

Oricine are in biblioteca sa volume vechi, chiar si de sute de ani, poate sa profite de aceasta oportunitate pentru a castiga un venit in plus. Acesta este un avantaj important, pe langa faptul ca biblioteca este eliberata in timp util.

Multe persoane cauta sa renunte la cartile prea vechi din biblioteca lor personala, care nu mai corespund cu interesele lor actuale. Faptul ca pot primi si bani in schimbul acestora reprezinta un beneficiu care merita luat in considerare.

Cumparatori de carti vechi | cumpar carti vechi | CumparCarti.ro

Cumparatori de carti vechi

Vanzarea catre anticariat nu implica efort si costuri suplimentare

Vanzatorii de carte care aleg aceasta varianta se bucura de rapiditate si seriozitate. Pentru profesionalism si garantia ca vor primi pe loc banii pentru cartile lor, se recomanda vanzarea catre un anticariat cu experienta. Unul dintre acestea este CumparCarti.ro, unde se pot vinde carti vechi indiferent de cantitate. Asadar, daca o persoana are doar cateva carti sau volume intregi, are oportunitatea de a le valorifica fara prea mult efort.

Lipsa efortului provine din faptul ca vanzarea catre anticariat se face rapid, la domiciliul vanzatorului. Dupa exprimarea intentiei de vanzare, reprezentantii se deplaseaza acasa la vanzatorul de carti.