Torturi comandate online pentru evenimente speciale din viata copilului

tort deosebit

In perioada comunismului dar si a anilor ce au urmat, parintii nu prea aveau ocazia de a comanda torturi pentru copiii lor. Prajiturile de cofetarie erau o delicatesa greu de gasit iar doamnele erau nevoite sa gateasca acasa tortul din ingrediente naturale, dupa retetele bunicii. Acum, insa, in epoca moderna, parintii pot comanda cele mai sofisticate torturi din cea mai renumita cofetarie online, eTorturi.ro. Aici vor gasi tort la comanda pentru cei mai mici si mai pretentiosi clienti.

Petrecerea aniversara a copilului necesita un tort deosebit

tort

In general, perecerile date in cinstea copiilor implica nu numai distractie maxima, invitati de seama precum clowni si personaje din desene animate, ci si un tort delicios si foarte aspectuos. Iar copiii sunt sensibili la ingredientele folosite, de aceea acestea trebuie sa fie proaspete si de buna calitate. Torturile pentru petrecerea copiilor pot fi tematice, in functie de tema aleasa de parinti sau chiar de cei mici, pot fi simple sau foarte complicate, cu adevarate scene din povesti sau din desenele animate preferate, cu personaje foarte bine realizate din fondant, dar si torturi cu fotografia copilului.

Indiferent de alegerea facuta, important este ca tortul sa fie realizat din ingrediente proaspete, sa nu contina premixuri, prafuri sau mixuri periculoase pentru sanatate precum si coloranti interzisi in majoritatea tarilor UE. Torturile pentru copii pot fi personalizate si sunt ideale atat pentru aniversari, petreceri onomastice, pentru petrecerea de botez sau de mot.

Torturile sunt pregatite in aceeasi zi si livrate in cele mai bune conditii pentru a asigura clientii de calitatea acestora. In plus, torturile sunt livrate cu certificat de conformitate, astfel ca nu trebuie sa existe dubii in ceea ce priveste prospetimea lor. Torturile facute in casa cu siguranta nu sunt la fel de frumoase si nu au un aspect deosebit pentru ca mamicile sunt si asa foarte ocupate, incat nu au timp sa se ocupe de toate detaliile necesare unui tort.

Magazinul online eTorturi.ro ofera parintilor oportunitatea de a cumpara cele mai frumoase si mai delicioase torturi pentru copii cu ingrediente precum unt, fructe, mascarpone, ciocolata belgiana si coloranti naturali.