Vrei sa ii faci masinii tale un ITP ieftin in Bucuresti?

Alfa ITP Motors este o statie ITP in sector 6 care realizeaza inspectii tehnice la preturi accesibile, iar serviciile lor sunt de inalta calitate. Aici pot fi examinate aproape toate tipurile de vehicule.

statie ITP in sector 6

Cei ce doresc sa beneficieze de un ITP ieftin in Bucuresti pot merge cu incredere la Alfa ITP Motors. Aici pot fi examinate aproape toate tipurile de vehicule. Pentru mai multe detalii referitoare la pret, soferii interesati pot accesa site-ul AlfaITP.ro. Autovehiculele ce urmeaza a fi examinate trebuie sa respecte cateva conditii. Una dintre acestea si cea mai importanta este curatenia.

Alfa ITP Motors este o statie ITP in sector 6 care realizeaza inspectii tehnice la preturi accesibile, iar serviciile lor sunt de inalta calitate. Aici pot fi examinate aproape toate tipurile de vehicule.

ITP ieftin in Bucuresti? Ce presupune o verificare ITP?

Inspectia tehnica periodica presupune o examinare realizata de un operator autorizat de R.A.R. Aceasta examinare presupune verificarea autoturismului in ceea ce priveste directia sa, franele, farurile si suspensiile. Nici un autoturism nu trebuie sa circule daca are o problema la aspectele mentionate anterior.

Urmeaza apoi verificarea sistemului de noxe si de poluare. Aici operatorii statiei de ITP sunt foarte atenti la nivelul de gaze si la zgomotul produs.

Pasul urmator este legat de aspectul exterior, asa ca se vor analiza eventualele urme de rugina, elementele de coroziune ale caroseriei. Altfel spus, operatorii examineaza estetica masinii.

Cand este nevoie de urmatoarea inspectie tehnica?

Posesorii de autoturisme trebuie sa mearga la statia ITP la un interval de doi ani, de la ultima examinare. La fel vor proceda si soferii de autocare si microbuze, care au minim 8 locuri. In cazul in care autoturismul este mai vechi de 10 ani, atunci inspectia tehnica a masinii este necesar sa se efectueze la 1 an.

ITP ieftin in Bucuresti | statie ITP in sector 6 | AlfaITP.ro

ITP ieftin in Bucuresti

Soferii care detin camioane transportoare de marfa, mai exact cei care au in posesie un autovehicul de peste 3,5 tone, atunci ITP-ul se va face la 1 an. Taximetristii, insa, sau cei cu scoala auto trebuie sa faca ITP-ul la masina la 6 luni.

Este obligatoriu ca toate vehiculele din Romania care circula pe drumurile publice sa fie duse pentru o verificare tehnica, ce trebuie realizata periodic. Este foarte important ca statia aleasa pentru examinarea tehnica sa aiba echipamente de calitate, astfel soferii putand beneficia de cele mai bune servicii.