Care sunt cele mai des intalnite urgente stomatologice?

Una dintre clinicile care au dezvoltat un astfel de serviciu este si PlazaDent.ro, care doreste sa vina in intampinarea pacientilor care se confrunta cu probleme dentare cu tehnici si aparatura medicala de ultima generatie

urgente stomatologice

Tot mai multe clinici dentare, de exemplu Plaza Dent au si un departament care se ocupa, in special, de urgente stomatologice in sectorul 6 aceasta arie a stomatologiei luand amploare datorita faptului ca oamenii au inteles ca o problema stomatologica grava ar trebui tratata la fel ca orice alta urgenta.

In cazul in care afectiunile care sunt considerate a fi urgente stomatologice nu sunt tratate la timp, problemele pe care acestea le pot provoca sunt mult mai grave, iar tratamentele vor fi mai indelungate si mai costisitoare.

Una dintre clinicile care au dezvoltat un astfel de serviciu este si PlazaDent.ro, care doreste sa vina in intampinarea pacientilor care se confrunta cu probleme dentare cu tehnici si aparatura medicala de ultima generatie. Printre cele mai des intalnite urgenta stomatologice care s-au prezentat la clinica dentara sunt:

  • Caderea unuia sau a mai multor dinti

Mobilitatea dintilor adultilor ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru acestia. Motivele care pot duce la miscarea sau chiar caderea dintilor sunt fie lovituri puternice in zona cavitatii bucale, fie de o afectiune parodontala care a avansat.

De aceea, vizitarea medicului stomatolog trebuie sa fie o prioritate pentru acestia.

  • Durerea puternica de dinti

Durerea de dinti este una dintre cele mai intense si neplacute dureri pe care le poate simti un om. Astfel ca in momentul in care oamenii se confrunta cu o astfel de durere, care nu scade nici dupa administrarea de analgezice, acestia trebuie sa mearga rapid la stomatolog pentru a identifica si rezolva problema.

Endodontie in sectorul 6 | Urgente stomatologice in sectorul 6 | PlazaDent.ro

endodontie in sectorul 6

Adesea, aceasta durere este provocata de o infectie care a ajuns profund in interiorul dintelui, pana la nervul acestuia. In aceasta situatie, tratamentele specifice de endodontie, in sectorul 6 la Plaza Dent devenind un tratament obisnuit pentru eliminarea infectiei din cavitatea bucala.

  • Existenta unui abces

Abcesul reprezinta, de fapt, o infectie care este insotita si de durere, fiind astfel si mai greu de suportat. Daca nu este descoperit si tratat la timp, acesta se poate agrava, ducand la aparitia unei infectii generalizate.

Prin urmare, este esential ca oamenii sa inteleaga gravitatea fiecarei afectiuni si faptul ca numai medicul dentist este in masura sa stabileasca tratamentul.