Cum te poate ajuta o perna pentru coccis sa iti cresti productivitatea?

Cei care doresc sa aleaga un tip de perna ortopedica potrivita nevoilor si dorintelor lor pot vizita magazinul online Ortosan.ro

Petrecerea unui timp indelungat intr-o anumita pozitie duce la aparitia disconfortului si durerilor, in cazul pozitiei sezut, durerile de spate si hemoroizii sunt principalele probleme pe care le cauzeaza.

De aceea, profesionistii care stau mult timp la birou sau soferii care petrec ore in sir la volan ar trebui sa foloseasca o perna pentru coccis. Aceasta va diminua presiune exercitata asupra spatelui si sezutului in aceasta perioada, ducand la eliminarea durerilor si disconfortului.

Care sunt problemele cauzate de timpul indelungat petrecut in sezut?

Durerile de spate, in special durerile lombare si cele de sciatica, precum si hemoroizii, sunt principalele probleme cu care se confrunta persoanele care sunt nevoite sa stea un timp indelungat in aceeasi pozitie.

Ortosan | Perna pentru coccis | Ortosan.ro

Ortosan

Desi sunt asociate, in general, cu activitatile profesionale de birou sau soferilor, cu astfel de probleme se confrunta si alte categorii de persoane, cum ar fi, de exemplu, femeile insarcinate – mai ales in ultimul trimestru de sarcina – varstnicii si persoanele care au o mobilitate scazuta, astfel ca miscarea pentru schimbarea pozitiei le este aproape imposibila.

Cum poate fi de folos o perna pentru coccis?

In primul rand, folosirea unei perne speciale pentru coccis va ajuta la corectarea pozitiei in sezut, fara niciun efort, astfel incat corpul sa fie relaxat, iar presiunea asupra sezutului sa fie limitata.

In plus, pernele de la Ortosan, un magazin online de produse si dispozitive ortopedice si de reabilitare, sunt concepute pentru a oferi suport coccisului si coapselor, avand o forma ortopedica, precum si pentru a distribui uniform masa corporala.

Prin urmare, confortul in timpul petrecut pe scaun este imbunatatit, iar durerile sunt eliminate, ceea ce permite oamenilor sa se concentreze mai bine asupra activitatilor pe care le au de indeplinit, crescandu-le deci productivitatea.

Cei care doresc sa aleaga un tip de perna ortopedica potrivita nevoilor si dorintelor lor pot vizita magazinul online Ortosan.ro, unde vor gasi o gama vasta de astfel de produse.

In concluzie, folosirea unor perne pentru coccis poate imbunatati atat activitatea profesionala, cat si calitatea intregii vieti, eliminand durerile de spate si disconfortul cauzat de hemoroizi.