Ce copertine poti alege pentru acoperirea balconului pentru un efect elegant si practic?

Spatiul exterior disponibil acasa este foarte important pentru oameni, acesta fiind folosit pentru momentele de relaxare in aer liber, fie singuri, fie alaturi de cei dragi. Din acest motiv, cei care isi doresc foarte mult existenta acestui spatiu aleg sa se mute la casa sau isi cumpara un apartament cu un balcon sau o terasa spatioasa.

In cazul balcoanelor poate fi nevoie de gasirea unor solutii de umbrire si chiar protejare impotriva intemperiilor, astfel incat oamenii sa se poata bucura de spatiul lor exterior in orice moment. Drept urmare, unele dintre cele mai populare solutii sunt copertinele retractabile, in Iasi putand fi gasite intr-o varietate de modele si culori in magazinul online Denka Doors.

Ce tipuri de copertine retractabile exista?

Copertinele retractabile pot fi folosite atat pentru acoperirea balcoanelor, cat si pentru acoperirea teraselor sau chiar la ferestre, protejand astfel impotriva razelor soarelui si reducand temperatura din interior cu pana la 7 grade Celsius..

Cu toate acestea, in cazul balcoanelor, cele mai potrivite pentru protejarea impotriva soarelui si a ploii usoare se dovedesc a fi copertinele, mai ales ca la Denka-Doors.ro, un magazin online din Iasi specializat in solutii de inchidere si acoperire terase, balcoane, foisoare, exista mai multe tipuri de astfel de copertine.

In functie de sistemul de retractare si de modul de montare exista copertine retractabile cu brate sau pe role, precum si copertine verticale cu brate extensibile sau cu carlige. Acest lucru permite montarea unor astfel de acoperitori la orice fel de balcon sau chiar terasa, indiferent de marime sau de pozitionare.

Copertine retractabile in Iasi | pergole retractabile in Iasi | Denka-Doors.ro

Copertine retractabile in Iasi

Un efect similar il pot avea si pergolele retractabile, sistemul de montare si de realizare fiind insa diferit, ceea ce le face a fi potrivite mai degraba teraselor sau foisoarelor. Pentru mai multe modele de pergole retractabile in Iasi, se poate apela tot la distribuitorul Denka Doors.

Materialele din care sunt realizate copertinele sunt tesaturi cu protectie UV datorita carora fac mult mai placut timpul petrecut pe balcon, fara disconfortul creat de lumina prea puternica sau arderea provocata de razele puternice ale soarelui.